Technisch Reglement

Like ons op Facebook!

maandag 20 oktober 2014

Uitslag RACE 5 - Slipstream - Cruquius + bijgewerkt algemeen klassement vóór & na 2x schrapresultaat.

Op zondag 19 oktober hebben we met 30 deelnemers 364 echte kilometers gereden op de houten baan van Slipstream. De vijfde race van het Nederlands 1/32 slotrace kampioenschap Group 5 - NL.

Met een aantal nieuwe gezichten (Michel van Lieshout, Stephan Swaab en Bart van Wees) hebben inmiddels 61 verschillende slotracers meegedaan aan de 5 races die tot dusver verreden zijn. Er is een minimale deelname van 2 races vereist om mee te doen aan het kampioenschap.

De winnaar van RACE 5 is Sebastiaan van Altena, het concours d'élégance werd gewonnen door Rob Cuccu.

Sebastiaans overwinning was nodig voor de strijd om de tweede plaats in de eindklassering, waar Stefan Kievit alle kans op de eerste plaats deze race zag verdwijnen, hij had èn race 4 (Slipstream) èn race 5 ('t Kasje) moeten winnen om de strijd om het kampioenschap nog aan te gaan met Kevin Vonk. Desalniettemin heeft Stefan erg goede zaken gedaan om niet teveel punten te verliezen ten opzichte van Sebastiaan.

De dag verliep vlot en vlekkeloos met dank aan Ronald voor de bar, Rob van Altena geassisteerd door Bart van Wees voor het verslag.

Voor foto's klik HIER. Cees van der Waerdt heeft hier grotendeels het voortouw in genomen.







De laatste race vindt plaats op 7 december op de prachtige Fleischmann baan van 't Kasje in Driebergen.

De trainingsmogelijkheden zijn al bekend:

Woensdagavond 3 december: 19:30 - 23:00
Zaterdagmiddag 6 december: 12:00 - 17:00

Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten