Technisch Reglement

Like ons op Facebook!

zaterdag 11 januari 2020


Group5NL 2020


Ook in 2020 zal er weer een kampioenschap verreden worden op de bekende banen door het hele land.
De aftrap is op 23 februari bij Racing Unlimited in Marrum. Verder rijden we nog in Almere, Best, Cruquius en Witmarsum. Het leuke om op te merken is dat we alle vijf wedstrijden op een verschillende ondergrond rijden, Fleischmann, Carrera, Ninco, hout en Policar!

Er zijn wat kleine wijzigingen in de reglementen. Het eerste betreft de achterste wielopeningen van de Ferrari 512BB in het technisch reglement. De tweede behelst het invoeren van penaltygewichten voor de top drie finishers. Lees het Wedstrijdreglement er maar op na!

We wachten alweer wat langer op de twee aangekondigde Group 5 modellen. De Toyota Celica LB Turbo en de Nissan Skyline Turbo C. Schitterende modellen en een mooie uitbreiding van het Group 5 veld. Als ze beschikbaar zijn kunnen ze, volgens ons, zo meedoen. 

We gaan proberen ons leven te beteren en jullie beter op de hoogte houden, door zowel deze blogspot als de facebookpagina wat vaker te updaten!

De uitslagen en de kampioenschapsstand van 2019 zijn ook bijgewerkt, zodat je dat nog na kan lezen.

Verder kan je natuurlijk alle wedstrijddatums op slotkalender.nl vinden, met de bijbehorende reglementen en inschrijvingsgegevens.

We wensen jullie veel slotraceplezier!

1 opmerking:

  1. Ontvang de financiering die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien, Home finance, Business finance, Personal finance, Company finance, Student finance, Email: capitallendinghelpdesk@gmail.com
    Blog: https://capitallendinghelpdesk.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen