Technisch Reglement

Like ons op Facebook!

vrijdag 5 december 2014

De laatste ronde - Group 5 - NL 2014.

Een Group, dat zijn we wel geworden met zijn allen. Na in 2013 de aandacht te hebben getrokken van veel racers, clubs, winkels en fabrikant Sideways is ons kampioenschap dit jaar uitgegroeid tot een stabiele factor in slotracend Nederland. Dit komt mede door het trouwe deelnemersveld, iets waar we trots op mogen zijn. Zowel in Frankrijk (Group 5 - FR), als in Italiƫ (Group 5 - IT) en zelfs in de Verenigde Staten (Group 5 - US) heeft men de draad opgepakt om met het concept van Group 5 - NL races te organiseren!

Met wederom weer 30 man aan de start belooft RACE 6 weer een leuke dag te worden.Het dilemma dat de zon straalt en het buiten lekker warm is (wat bij RACE 2,3 en 4 het geval was) zullen we aankomende zondag niet hebben. Dus mocht je toch nog twijfelen, er zijn nog 2 deelnemersplaatsen over. Mailen naar infogroup5nl@gmail.com.

Verder:
Tijdens de training is er morgen vanwege de aanhoudende kou ook een kop snert verkrijgbaar bij 't Kasje en op de zondag zijn er zelf gemaakt gehaktballen.

Ondanks al deze hartverwarmende dingen: kom niet in je t-shirtje.

Alle voorbereidingen voor een spetterend einde zijn getroffen, laten we er een geweldig einde van een geweldig seizoen van maken dit weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten