Technisch Reglement

Like ons op Facebook!

woensdag 8 juli 2015

Persbericht: Group 5 – NL zoekt nieuwe leiding – Kevin Vonk stapt op per 2016


Het opstarten van GR5-NL heb ik gedaan met als doel slotracers bij elkaar te brengen, een kweekvijver te creëren voor internationale 1/32 wedstrijden en de financiële situatie van slotrace clubs in Nederland te verbeteren.

Een reglement waarbij het gaat om hoe de onderdelen gebruikt moeten worden in plaats van welke onderdelen er gebruikt moeten worden en een vol raceprogramma hebben ervoor gezorgd dat er bijna 100 verschillende deelnemers hebben meegedaan in (tot nu toe) 2.5 jaar GR5-NL - omgedoopt tot NK 1/32 slotracen.

Ik ben trots op de fundering die is gelegd om in Nederland sprintraces te rijden op zo’n professionele manier, op zo’n hoog niveau en op verschillende plekken verdeeld over het land. Ik ben ook trots op de deelnemersaantallen, en de betrokkenheid die iedereen heeft bij GR5-NL en op de nauwe samenwerking met importeur Q.U.I.C.K. en fabrikanten Sideways & Slot-it.

Van 2014 naar 2015 zijn we van 6 races naar 5 gegaan door minder beschikbare tijd. Tevens heb ik hulp gekregen van Paul van den Hurk en Stefan Kievit voor technische keuring en Parc Fermé op de racedag zelf. Wat er dan nog voor mij rest is het beheer van blog/facebookpagina, fotoverwerking, e-mail, standen & klassement bijhouden, wedstrijdleiding, seizoensprijzen verzorgen, agenda maken, clubs bezoeken + afspraken maken, sponsoring, reglementen schrijven + nodige testwerk. Wat er nog niet bij staat is het allerbelangrijkste: het laten leven van de klasse d.w.z. promotie en het nauwe contact met de deelnemers.
Voor deze taken zoek ik per 2016 een opvolger (of meerderen). Iemand die de kar wil gaan trekken zoals ik dit gedaan heb. De overname zal tijd kosten, alle middelen, bestanden etc. zullen worden overgedragen. Paul en Stefan hebben mij laten weten in overleg wel of niet betrokken te willen blijven bij GR5-NL per 2016.

Natuurlijk maak ik af waar ik aan begin, en zal ik de resterende 2 racedagen van 2015 mijn uiterste best doen om er weer een succes van te maken.

Voor nu wil ik alle deelnemers, toeschouwers, sponsors en hulpkrachten alvast bedanken voor hun inzet en betrokkenheid bij dit succesvolle kampioenschap, dat nog jaren kan blijven bestaan. 

Kevin Vonk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten