Technisch Reglement

Like ons op Facebook!

zondag 3 maart 2019


Beste Group5NL slotracers,

Het heeft een tijdje geduurd, maar hier dan eindelijk weer nieuws over de Group5NL.

Zoals jullie waarschijnlijk weten is Randy gestopt met het organiseren van deze wedstrijden. Dat is zonde, maar wat nu? Zo’n mooie klasse verloren laten gaan voor de Nederlandse slotracers, nee dat kan niet. Daarom hebben Sebastiaan en ik besloten om deze organisatie op ons te nemen en deze klasse voort te zetten. Daarmee hebben we heel wat werk op onze hals gehaald en dat heeft ook nogal wat (teveel!) tijd in beslag genomen. Maar we kunnen nu wel zeggen dat deze klasse weer in de steigers staat en dat we dit jaar weer 5 wedstrijden gaan houden.

Alles zal een beetje volgens het aloude stramien verlopen, trainingen, wedstrijden en regels. Maar we hebben toch gemeend om het Wedstrijdreglement en het Technisch Reglement wat aan te passen aan wat er tegenwoordig gangbaar is. Schrik niet, als je het doorleest dan zie je dat het er wat logischer uitziet.

Er zullen wedstrijden worden gereden bij:


  •        Slotracing2Go (17 maart)
  •        SRC Eindhoven (1 september)
  •        SlipStream (20 oktober)
  •     Racing Unlimited (24 november)
  •         SRA (8 december)

Behalve deze blogspot gaan we ook de Facebook-pagina bijhouden om jullie ook van uitslagen, wedstrijdfoto’s en de laatste nieuwtjes te voorzien.

Wij hopen jullie in ieder geval weer langs de baan te zien om aan deze mooie en spannende wedstrijden deel te nemen.

Dus hopelijk tot 17 maart a.s. in Witmarsum!

Je kunt je inschrijven via www.slotkalender.nl.

Rob van Altena