Technisch Reglement

Like ons op Facebook!

zaterdag 21 januari 2023

 

Group5NL in 2023

 

Het is al weer even geleden dat wij de laatste Group5NL wedstrijd hebben verreden. Corona heeft ons behoorlijk dwarsgezeten. De afgelopen paar jaar was het telkens een afweging. Zullen we het weer opstarten of niet. Maar met elke opleving en de nieuwe varianten van het virus hadden we weer zoiets van: “Nu nog even niet!”. Maar nu we weer in rustiger vaarwater zijn aangeland vinden we het veilig genoeg om de serie weer op te starten.

Zoals bijna elke keer zitten we weer een beetje krap in de tijd. De eerste race is al weer op 5 februari in Witmarsum. Dat is over 2 weken.

Met een rap tempo wat kleine aanpassinkjes in het TR (minimum kapgewichten!) en het WR aangebracht en op de site geslingerd.

Daarnaast in de afgelopen weken contact gezocht met clubs om daar te kunnen rijden. Op de kalender ontbreken daarom nog 2 invullingen van datums, maar die gaan binnenkort ook ingevuld worden. Het wordt in ieder geval weer een jaar met 5 wedstrijden.

Wat moet ik verder nog vertellen? Oh ja, hou Slotkalender.nl in de gaten. Niet alleen de Group 5 wedstrijden, maar bijvoorbeeld ook de RevoSlot en Classic F1 wedstrijden staan daarop, evenals beurzen en andere evenementen.

Ik zie jullie graag weer aan de baan bij de Group5NL wedstrijden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten