Technisch Reglement

Like ons op Facebook!

maandag 21 oktober 2013

Uitslag RACE 5 bepalend voor ontknoping Group 5 - NL 2013.


-Na 18 deelnemers bij de eerste race, 24 bij de tweede, 19 bij de derde en 25 bij de vierde race stonden er maar liefst 26 rijders aan de start bij de laatste Group 5 race bij het seizoen 2013.

-Rijders van de volgende clubs waren aanwezig: Speedtrack, SRC Eindhoven, Slipstream, Slot Racing Kleve, en de heren van de club van Slotracing2go. SRC Eindhoven had naast de meeste ook de jongste deelnemers meegenomen. Kees & Jesse zijn respectievelijk 12 en 14 jaar oud. Paul van den Hurk leende veel auto's uit, dit wordt gewaardeerd.

-Bert van Dam (Slot Racing Kleve) boekte een overnachting bij de lokale bevolking om zowel de training als de race bij te wonen. Verder was de gebruikelijk top 5 rijders op de vrije training zaterdagavond te vinden. Top dat een nieuwkomer in de klasse dit doet!

-De gehele race verliep vlekkeloos. Naast een prachtige baan en een top accommodatie, had Slipstream een gemotiveerd team paraat staan om alles in goede banen te laten. Ze denken werkelijk waar overal aan.

-Deze laatste race was alles bepalend voor het kampioenschap. De derde positie was voor zowel voor Stefan als voor Sebastiaan als voor John als voor Marco nog mogelijk en Paul en Kevin gingen met een gedeelde eerste plaats de laatste race in. Wie hoger zal eindigen zou winnen. 

-Na veel close racing te hebben gezien en de mannen van Slipstream kennis te hebben laten maken met de klasse en een dubbele prijsuitreiking te hebben gezien kunnen we zeggen dat dit weer een zeer geslaagde dag was.

Er zijn enorm veel foto's te vinden op de openbare Facebook-pagina, de beelden spreken voor zich:
FOTO'S RACE 5

Dank aan Rob van Altena, Jan Groosmuller en Rob Vonk voor het maken van de foto's.

Hierbij de uitslag:





Geen opmerkingen:

Een reactie posten